#ДвижењеБојкотирам

Ништовност за Преспански, Бугарски договор и Тиранската платформа

Бараме јавно извинување од Јорданка Ивановска-Јоци

30.11.2021

Движење Бојкотирам

"Бескомпромисно Македонска Опција"

„Движење Бојкотирам“ важи за организација која се бори за заштита на слободата на говорот, дури и кога тој говор содржи колоритни квалификации, па дури и навреди. Не реагиравме кога истата новинарка ги нарекуваше нашите активисти „сељачаана“, „сељобери“ или „свињи“; секој има право на шаренолик говор, дури и оваа усмрдена квачка

Македонскиот Најџел Фараж се вика Али Ахмети

06.11.2021

Петар Котевски

"Патриот, слободар, човек со толку многу мислења, што некои од нив скоро сигурно се погрешни."

Повеќе реално нема причина за постоење на ДУИ. Ја „победивте“ ДУИ на тој начин што им ги дадовте сите барања на терористите на ОНА, и плус уште некои кои си ги допишаа во Тиранската платформа.

(ЖАБЈА) ПЕРСПЕКТИВА

17.09.2021
#преспански-договор#северна#сдс

Сашо Панговски

"Идеолог, провокатор на логика (trigger warning) неповратно вљубен во Македонија…"

Во ДРЖАВА, полицаецот не е партиски полтрон како во #Северна каде што лебот му зависи од друг партиски полтрон наречен министер. Тоа ја убива човечноста во него и тебе те гледа не како извор на сопствената егзистенција, туку како проблем кој може да му донесе невољи кај шефот.

Македонската нација во 21 век

16.09.2021
#македонија

Гоце Трпевски

"Без завчувани варварски одлики, добивање на цивилизациските би било од мала корист."

Македонската нација во 21 век треба да е изразена преку капиталистичко уредено општество основано врз христијански вредности, кое ќе создава капитал и ќе емитира заедништво на сите кои живеат во Македонија

Изјава

06.08.2021
#локални-избори #избори#тмро#движење-бојкотирам

Движење Бојкотирам

"Бескомпромисно Македонска Опција"

ТМРО одлучи да помогне преку тоа што ќе отстапи дел од своите советнички листи и градоначалнички позиции на активисти на Движење Бојкотирам за тие да можат да се појават на претстојните локални избори БЕЗ да треба да се соочат со опструкции при собирање на граѓански потписи

Против МЕМЕ Активизам

18.07.2021

Гостин Автор

"Од време на време, преведуваме текстови од други медиуми. Ова е еден таков текст."

Пазете се од наизглед непобитни слогани.

Средба на ДвижењеБојкотирам со жителите на Битола

03.07.2021

Петар Котевски

"Патриот, слободар, човек со толку многу мислења, што некои од нив скоро сигурно се погрешни."

Градско Шеталиште/Парк, Недела 04 Јули од 21:00 часот

ЗОШТО ГРЕШКАТА НА НИНА Е ПОГОЛЕМА ОД НА ТАМАРА

31.05.2021
#македонија

Петар Котевски

"Патриот, слободар, човек со толку многу мислења, што некои од нив скоро сигурно се погрешни."

Она што на сите нам Нина и Тамара УШТЕ ЕДНАШ пластично ни го објаснија, е фактот дека реална разлика помеѓу ВМРОбовите и СМРДСМРдежите не постои политички, и не постои во нивните штаботоми

ВМРО-ДПМНЕ го спасува Заев и СДСМ

31.03.2021
#дпне#попис#заев

Игор Цветковски

"Активист и Патриот"

Мицкоски не само што остана НЕдоследен на своите предлози како оној за дополнителна проверка и со отисок од прст, туку ги пушти низ вода сите оние(и сопартијци и непартијци) кои му дадода поддршка за иницијативата,

Oвој попис е политички

26.03.2021
#попис#дуи#иселеништво

Билјана Антоска Стојанов

"Магистер по медицинска администрација и бизнис мениџмент во маркетинг и рекламна стратегија. Долгогодишен активист во Мелбурн, Австралија и борец за правата на Македонците во Австралија. "

Уште еднаш туркате насилно нешто што суверенот на оваа држава која според вас е "северна" а според мнозинството е Република Македонија е против.